Op avontuur in de natuur

Binnenkort genieten jullie van een heerlijke vakantie op Schouwen-Duiveland, op een van de mooiste vakantieplekjes van Nederland!  Strand, zon, zee, de leuke stadjes en dorpen. We willen jullie nu alvast een hele prettige vakantie toewensen.

 

Op Natuuravontuur - Schouwen-Duiveland 

 

En jullie vakantie wordt dit jaar nog leuker.  Een verrassende, spannende, rustige, alternatieve kennismaking met de natuur op Schouwen-Duiveland.

 

Ga op zoek naar bruinvissen en zeehonden. Dender met een mountainbike van de hoogste duinen. Kom tot rust in een meditatiesessie in het bos of op het strand. Proef en geniet van al het lekkers dat de zee en het land te bieden hebben. Kom en geniet!

 

Ook aan de kinderen is gedacht. Jullie kunnen de hoogste toppen van het eiland beklimmen en speuren naar belangrijke aanwijzingen… of turegluur door een echte telescoop naar de vreemdste vogels. En wie is toch die geheimzinnige bioloog aan boord van de boot…?

 

Geniet straks van zon, zee en strand, maar ontdek ook dat andere Schouwen-Duiveland. Houdt dus ook de website www.vanzieriktotzee.nl in de gaten. Daar is het laatste nieuws te vinden.

 

Graag tot ziens op Schouwen-Duiveland voor een spetterende vakantie en een heerlijk natuuravontuur!