Kamperen op De Vier Bannen


De Vier Bannen


Een camping middenin het prachtige kreken gebied, direct aan het Nationaal Park Oosterschelde, omgeven door schorren en slikken en alle unieke en uitbundige flora en fauna die daarbij horen. Zó bijzonder is Camping De Vier Bannen.

Dat op deze authentieke camping rust en natuur de boventoon voeren, dat is eigenlijk vanzelfsprekend.  Vooral toeristische kampeerders weten deze kwaliteiten te waarderen en dat is dan ook precies waar De Vier Bannen op mikt.

 

De camping kiest bewust voor eenvoudige voorzieningen, maar wel van hoge kwaliteit. Het sanitairgebouw is verwarmd om ook in het voor- en najaar comfort te bieden. Wifi is krachtig en draadloos, de dierenweide, het natuurpad (waar je bomen en nestkasten van diverse vogels kunt leren kennen) en het recreatieteam focussen op natuurbeleving.

 

Voorzieningen


De camping heeft 170 ruime plaatsen, waarvan 100 comfortplaatsen, voorzien van Wi-Fi, water, riolering en elektra van 4A en 16A.

De voorzieningen zijn eenvoudig en goed verzorgd.

 

Ons toilet gebouw heeft 6 douches, 16 wasplaatsen,16 toiletten,stortplaats chemisch toilet,afwas plekken en een spoelplaats voor duik en surfpakken. Voor uw gemak is er een wasmachine en droger.

Voor de kinderen om te spelen een springkussen, zandbak, schommels, veerwippen, tafeltennistafel, etc.

Eindeloze mogelijkheden voor een ontspannen vakantie (vissen, zwemmen, sportduiken, wandelen, fietsen).

Op "De Vier Bannen" zijn de plaatsen ruim, zodat U een fijne plek voor uzelf heeft. De camping is verdeeld in meerdere veldjes, die omgeven zijn door bomen en struiken. 

Honden zijn beperkt toegestaan "alleen op het daarvoor bestemde veldje"

De rest van de camping is honden vrij.

 

Basisplaats

Centraal watertappunt. Elektra aansluiting: 4 amp stroom. Wifi.

 

Comfortplaats

Wifi,wateraansluiting, vuilwaterafvoer  Elektra aansluiting: 16 amp stroom. Het verbruik in kWh  worden apart berekend 

 

Natuurbeleving


Met ruime plaatsen over meerdere veldjes en gevarieerde begroeiing. Eén veld heeft zelfs iets van een terrassencamping: de gasten kunnen daar -naar gelang het gewenste uitzicht- zelf voor de gewenste natuurbeleving kiezen.

 

Het heldere en rijke water van de Oosterschelde trekt duikers uit heel Europa en de camping ontvangt de duikers uiteraard gastvrij. Met speelvoorzieningen, een ontzettend uitdagende natuurlijke omgeving van bossen en water voelen ook kinderen zich meer dan welkom.

Wat anderen zeggen ...


's Morgens wakker worden van de eksters of de wielewaal, voor het ontbijt even over de dijk bij het water kijken, kleine witte reigers stappen daar rond, geluid van wulpen.  Kinderen kunnen spelen in de boshutten (open ruimtes) op het grote veld, of krabben vangen, of spelen in het nieuwe waterveld bij de Kreek of bij de eb/vloed bakken. Lekker zwemmen met hoog water. En dan natuurlijk het springkussen en het animatieteam en ook nog een Volkskrant. Gemoedelijke campinggasten. Leiding staat altijd klaar. Geweldig hebben we het weer gehad.

 

Bedankt ..