Uitstapjes en Tips!

Uitgelicht!

Handige Links

Neeltje Jans is als werkeiland een onderdeel van de Oosterscheldekering. Na het voltooien van de Deltawerken is er op Neeltje Jans een informatie- en attractiepark geopend. In het informatiecentrum is een expositie over de Deltawerken te zien met (visuele) informatie.

Spelen in de boomhutten, voetballen op het veld, spelen aan de oevers van het Krekengebied, even uit je dak gaan op het springkussen of gewoon een dagje strand.  Allemaal te vinden op en rond de camping.

Deltawerken - Neeltjejans

Voor de kinderen op de camping aanwezig

Speciaal voor de Kids

'Natuur-animatie'

Deze zomer Natuur-animatie op Kampeerterrein De Vier Bannen! Deze zomer hebben wij verschillende activiteiten die allemaal op de natuur gericht zijn , die in en om Krekengebied Ouwerkerk plaats vinden!

Kampeerterrein de Vier Bannen | Weg v.d. Buitenlandse Pers 1A | Ouwerkerk, Zeeland, 4305RJ | T:   +31 (0)111 64 20 44 | E: info @ vierbannen.nl

Kampeerterrein de Vier Bannen © 2014 | Privacy Policy |

 

Watersnoodmuseum

Wie in Zeeland is geweest moet zeker ook het Watersnoodramp Museum van 1953, dat vlak naast ons kampeerterrein ligt, bezoeken.

Nationaalpark Oosterschelde

Naast de camping ligt het grootste Nationale Park van Nederland met water vissen, planten en naar vogels kijken is hier een lust.

Plan Tureluur

Om het verlies aan natuur te compenseren, wordt het natuurontwikkelingsproject Plan Tureluur uitgevoerd waar het wemelt van de vogels.

Krekengebied Ouwerkerk

Het gebied is door de aanleg van attractieve wandel- en fietspaden toegankelijk die bovendien goed begaanbaar zijn voor minder mobiele bezoekers.

Brasserie de Vier Bannen

Naast de camping Brasserie de Vier Bannen. Het restaurant bevindt zich op de eerste etage en biedt uitkijk over de Oosterschelde en het Krekengebied Ouwerkerk.

Knip Cafe de Barbier

Eet- en Knipcafé de Barbier in Ouwerkerk. Deels eetcafé, deels kapsalon. Gelegen aan de ring van Ouwerkerk, vlakbij het watersnood museum.