Omgeving


Uitstapjes en Tips!


Watersnoodmuseum


Wie in Zeeland is geweest moet zeker ook het Watersnoodramp Museum van 1953, dat vlak naast ons kampeerterrein ligt, bezoeken.

Nationaalpark Oosterschelde

 

Naast de camping ligt het grootste Nationale Park van Nederland met water vissen, planten en naar vogels kijken is hier een lust.

Krekengebied Ouwerkerk

 

Het gebied is door de aanleg van attractieve wandel- en fietspaden toegankelijk die bovendien goed begaanbaar zijn voor minder mobiele bezoekers.

Plan Tureluur

 

Om het verlies aan natuur te compenseren, wordt het natuurontwikkelingsproject Plan Tureluur uitgevoerd waar het wemelt van de vogels

Uitgelicht


Deltawerken - Neeltjejans  - Neeltje Jans is als werkeiland een onderdeel van de Oosterscheldekering. Na het voltooien van de Deltawerken is er op Neeltje Jans een informatie- en attractiepark geopend. In het informatiecentrum is een expositie over de Deltawerken te zien met (visuele) informatie.

Voor de kinderen op de camping aanwezig - Spelen in de boomhutten, voetballen op het sportveld, spelen aan de oevers van het Krekengebied, even uit je dak gaan op het springkussen of gewoon een dagje strand.  Allemaal te vinden op en rond de camping.